Hur man tar bort en Upper Ball Joint på lastbilar

Byta övre kulleder i din bil kan vara en tuff upplevelse om du inte vet vad du gör . Med lite riktning , några grundläggande verktyg och en allmän förståelse av fronten på din bil , kan du spara tid och pengar genom att byta ut den övre kulleden själv . Instruktioner
en

fast den främre änden av lastbilen genom att korrekt lyftas med en domkraft och placera domkraften under mitten av den främre änden av fordonet. Placera dem inte under kontroll vapen , eftersom du kommer att arbeta inom detta område .
2

Ta av hjulet genom att bryta loss alla muttrarna först , och sedan ta bort dem och lyfta av hjulet . Lägga dessa åt sidan och sätta muttrarna i ett värdeskåp och platt plats som på en magnetisk bricka som kommer att bidra till att förhindra dem från att gå vilse .
3

Sätt en ättikslag gaffel mellan spindeln och kulleden och hamra in den på plats . Den hamrande kommer bryta förseglingen kulleden formerna med den spänning det orsakar på sig själv . Placera sedan ättikslag gaffel i tätningen och fortsätta hamra . Målet är att bryta den mekaniska svetsen . Detta kan ta några betydande hamrande .
4

gå vidare till indexering och ta bort de övre bärarmarna . Detta kommer att bära dig fram genom demontering processen att ta bort den övre kulleden och på väg att installera den nya övre kulleden .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69049.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.