Hur man byter en Headlight Switch

Om dina halvljus inte aktiveras, eller dina lampor bara inte kommer på alls, är det sannolikt dags att byta ut din switch bil strålkastare. Detta är ett vanligt problem på bilar av alla märken och modeller, samt reparation kan göras i ditt garage i stället lämna över pengar till en mekaniker. Saker du behöver
Wrench
Skruvmejsel
insexnyckel
ersätter switch
Visa fler instruktioner
1

minuskabeln från batteriet och Vänta 5 till 10 minuter för att kondensatorerna för krockkuddarna att fullgöra.
2

bort några skruvar runt växeln, eller bända låsringen som håller brytaren på plats borta från instrumentbrädan.

3

Skjut omkopplaren ur instrumentbrädan noggrant, och ta bort kabeln pluggar. Bifoga en fjäder klämma på pluggarna för att hålla dem från att falla in i instrumentbrädan där de är svåra att fiska tillbaka ut.
4

Dra ljusomkopplaren till läge ON, tryck på knappen strålkastare fallet och ta bort växeln. Med hjälp av en skruvmejsel hjälper om ditt ärende har mer än en avtryckaren. Du kanske måste ta bort en mutter i botten av brytaren axeln för att avlägsna dekorativ infattning.
5

in den nya växeln bil strålkastare in i huset och tillbaka ramen och axeln mutter om det behövs.

6

Fäst kabeln pluggar, noga med att inte böja några kontakter. Skjut höljet och växla tillbaka till streck utan att binda anslutningstrådarna.
7

Sätt tillbaka eventuella lister och fästskruvar innan du ansluter den negativa batterikabeln. Testa växeln och de låga och höga balkar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69053.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.