Hur man monterar en 2004 Toyota Camry Console Armstöd

Det är inte lätt att bygga en bil, första, måste du designa den för ingenjörer, för att se till att det är säkert och mekaniskt ljud. Då har du att omforma det för kunden, för att göra det något de skulle vilja köpa. Och slutligen, måste du ta allt isär och omforma den för montering-line maskiner som sätter ihop allt. Den Camry s mittkonsolen är ett perfekt exempel på den modulära konstruktionen som gör mass-montering möjlig. Men modulära konstruktion kan göra komponenten avlägsnas en något förvirrande proposition, men i det här fallet, det är mest en fråga om att göra saker i rätt ordning, och med rätt verktyg. Saker du behöver
Toyota gjutning Skruvmejsel Remover Review (med tejp över spetsen)
Visa fler instruktioner
1

Ställ överföring väljaren i neutralläge. Den guldkant runt växelväljaren och parkeringsbromsen använder åtta vertikala klipp - tre på varje sida och två nära armstödet öppning - och en klo på framsidan för att fästa listen till konsolen. Använd din Toyota gjutning remover eller motsvarande verktyg, du kan hitta ett exempel på en sådan gjutning remover i avsnittet Resurser nedan. Köp ett eller tillverka en av plåt baserad på den design som du ser. Om du har en spak parkeringsbroms, måste du ta bort klämmorna och klor som håller fast mugghållare först.
2

Avlägsna shifter ratten om du har en manuell växellåda bil, och lyft kåpa fritt. Ta bort de två konsolen bultarna tidigare under kåpa. Öppna armstödet, och ta bort de två bultarna i botten av behållarbrickan inom. Vid denna punkt, bara ett par klipp på vardera sidan av armstödet konsolen fäst den främre trim omger huset och innehåller mugghållaren facket eller askkopp. Tryck inåt på sidorna av armstödet konsolen att avlasta klämmorna och dra sedan konsolen bakåt för att ta bort det.
3

omvända proceduren för att installera. Skjut armstödet konsolen framåt i växeln för konsolen att engagera klorna. Trä in skruvarna och dra åt dem till 5 foot-pounds. Snäpp shifter trimma nedåt och på plats, sedan knäppa mugghållaren på plats om du tagit bort det. Sätt tillbaka växelspaksknopp, om din bil kom utrustade med rätt växellåda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68831.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.