Hur man installerar en styrarm på en bil

Byta kullederna på din bil kan göras på bara några timmar, med bara ett par av särskilda verktyg och lite tålamod. Detta kan spara tid, pengar och krångel för att ta bilen till en professionell mekaniker att ha kulleder ersätts. Installera en styrarm är en del av denna process. Instruktioner
1

Montera kulleden innan du fortsätter med kontrollgruppen installationen.
2

Tryck den nya kulleden på plats med hjälp av en kulled press, där du kan hyra från en Biltema. Kulleden presskit kan vara dyrt att köpa och är inte värt investeringen, eftersom det kommer att användas bara en gång under livet av ditt fordon. Addera 3

Kontrollera pallbockar och golv jack för att se till att de är säkra. Aldrig under ett fordon som inte är säker. Ta med dig enheten kontrollgruppen, en hylsnyckel, en socket och fästskruvar du bort tidigare i processen.
4

Slip monteringen kontroll armen tillbaka till den plats du bort det från. Starta den första bulten kontrollgruppen, men dra inte åt den. Du måste rada upp och starta alla bultar innan åtdragning något i fall de inte rada upp korrekt första gången du försöker.
5

Använd uttaget och hylsnyckel att dra åt bultarna styrarmsaxlarna till de vridmoment specifikationerna i bilens reparationshandbok. När du har dem alla åt, är du redo att gå vidare till nästa del av din ominstallation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69059.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.