Hur man använder flytande glas att täta en blåst topplockspackning

En blåst topplockspackning kan tillåta vatten att komma in i din olja. Detta kan orsaka kompression och strömavbrott, och kan kosta en vacker slant att byta. Denna enkel fix kan du fortsätta köra bilen tills du har råd med kostnaden för en ny tillverkas eller återuppstått huvudet. Flytande glas är en eftermarknad reparation vätska som kommer att binda till några försvagade delar av din topplockspackning eller huvudet vid upphettning i din radiator. Du hittar den här på någon AutoZone, NAPA, Pep Boys eller tillhörande verkstäder. Saker du behöver
1 flaska flytande glas
1 stor fångst pan
1 kanna för vatten
Vatten källa
Visa fler instruktioner
Så här använder flytande glas till Täta En blåst topplockspackning
1

Starta bilen och häll hela flaska flytande glas i din radiator. Låt ditt fordon för att komma upp till vanlig arbetstemperatur.
2

Stäng av fordonet. Placera din fångst pan under fronten på din bil där offentliggörande hatten är din radiator avlopp. Addera 3

Lossa ventilen kylarens avtappningsplugg och låt den rinna av helt i fångsten pan när fordonet har svalnat. Kassera dränering som lokal lagstiftning kräver.
4

tillbaka dräneringspluggen och fyll din radiator med vatten. Starta bilen och låt den gå tills den har nått vanlig arbetstemperatur och sedan stänga av den igen.
5

Återigen ersätta fångsten pan under utlösningsventil för din radiator, och skruva av ventilen. Låt allt vatten rinna, och kasta det som lagen kräver.
6

För sista gången, tillbaka locket och fyll din radiator helt. Du har nu förseglat upp några ställen i huvudet som kan ha tillåtit en läcka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69071.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.