Hur man hanterar ett dött batteri Problem

försöker starta bilens motor och få något svar när du slår de viktigaste största sannolikhet innebär att du har ett dött batteri. Detta är en av de situationer där du behöver ha en plan på plats innan det händer dig. Det finns flera sätt att hantera ett dött batteri problem. Instruktioner
1

Carry startkablar i bilen och lagra dem med din reservdäck. Haka startkablar till en annan bils batteri och batteriet för att hoppa igång den. Se relaterad eHow artikel med rubriken "Hur man kickstarta en bil."
2

Köp en bärbar jump starter och hålla den i din bil. Bärbara hoppa förrätter har ett batteri utbud och många är uppladdningsbara. Bärbara hoppa förrätter finns på de flesta bil-butiker och på nätet. Följ länken i Resources att hitta ett sortiment som finns på Internet.
3

Push-starta bilen om det är en manuell växellåda. (Se "Hur Push-igång en bil med ett dött batteri," under Relaterade eHows.)
4

Ring en bil vid vägkanten tjänsten att få fart på din bil om du inte har startkablar, en bärbar hoppa förrätt eller kan inte hitta någon att hjälpa dig.
5

Byt batteriet om det inte kommer att hålla en avgift eller det kräver starthjälp flera gånger. Du kan göra det själv eller ta den till din mekaniker för att få det gjort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69018.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.