Hur att köpa kvalitet Ombyggd bil Generatorer

Generatorer är det verktyg som håller bilens batteri laddas. Om generatorn misslyckas, kommer du behöver för att få en ny omedelbart, eller du kommer att bryta banken att köpa nya batterier hela tiden. Ombyggda generatorer är billigare än helt nya, men bara om du vet vad du ska leta efter när du väljer en ombyggd generator. Instruktioner
Hur att köpa kvalitet Ombyggd bil Generatorer
1

Se alltid till att generatorn du köper är av samma modell som den som har gått dåligt i bilen. Om det är inte samma sak, kommer du inte att kunna få den att passa in i utrymmet, och de bilagor kommer inte att passa ordentligt.
2

Testa generatorn innan du köper den genom att ge den en mild skaka eller två. Detta kommer inte på något sätt bryta generatorn, och det kommer att låta dig veta direkt om något är fel inuti enheten. Om det skramlar, inte köpa det. Välj ut en annan. Det bidrar till att helt enkelt ta bort generatorn ur lådan och skaka det så. Mest ombyggda generatorer är inte förseglade i plast eller någon annan svår förpackning, så det är en enkel sak att ta en ur kartongen och ge det en shake.
3

Kontrollera att Generatorn i lådan är ren och presentabel. När gamla generatorerna returneras till fabriken för att byggas om, de är oftast mycket smutsiga, oljiga och svarta. Ibland är även täckt av gräs, lera och andra obehagliga saker. Så det är klokt att öppna lådan och kontrollera att enheten är ren innan du köper den.
4

Kontrollera att generatorn har en dekal testa pass någonstans på den. Om du inte kan hitta en, inte köper generatorn, det sannolikt aldrig klarat fabriken testning, men var helt enkelt kastas i en låda oavsett. Dessutom bör det finnas en tryckt testsida som kommer att berätta exakt hur generatorn gjorde när den testades. Om det saknas, bör en röd flagga gå upp i ditt sinne att detta kan vara en misslyckad generator. Få en annan.
5

Fråga kassan expediten om butiken har en politik för återvändande på ombyggda bildelar. Detta sätt, om du köper en och få den hem för att ta reda det inte fungerar, kan du få ändå det tillbaka för en fullt återbäring eller utbyte. Också vara säker på att läsa monteringsanvisningarna som bör komma med generatorn. Om det inte finns några instruktioner medföljer, be en anställd i butiken om han kommer att ta ett instruktionsblad från en annan låda och göra en kopia av det till er.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69077.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.