Hur man fixar en Dune Buggy bromspedal

En trasig dune buggy bromspedalen bör aldrig avskräcka din ridning planer. På bara några minuter, med rätt verktyg, kan du vara tillbaka på dynerna. Att veta hur man fixar en dune buggy pedal broms kan också hjälpa dig att avgöra om de vill köpa en begagnad dune buggy. Instruktioner
1

Observera hur bromspedalen är ansluten. Bromspedalen har en slits på undersidan som motsvarar hålet i stången som sträcker sig från brandväggen. De två hålen line up och en ståltapp håller dem samman. Om stiftet är inte säker, det kan vicka ut och bromspedalen kan ramla.
2

bort gasen genom att skruva loss den ena sidan och haka på gasen kroken från baksidan och sänk ned pedalen att vila på golvet i dune buggy. Bestäm vilken storlek stift eller skruv du ska använda för att förstärka bromspedalen. Detta bör vara extremt liten. Använd en liten borr, liten nog att bara göra plats för skruven eller tappen, borra ett hål genom staven och i ståltapp.
3

Slipa änden av skruven eller pin till avsmalning det nog att passa i hålet, om det behövs, och sedan placera änden av skruven eller tappen i hålet du borrade. Använd en hammare eller klubba till pund skruven eller stiftet i hålet tills den är i nivå med stången. Se till att det inte är för lång, eller det kommer att komma ut på andra sidan för långt och kanske träffa bromspedalen inrättas.
4

Sätt tillbaka gasen genom att återansluta gasreglaget kroken till baksidan av gaspedalen och placera skruven tillbaka till sidan. Skruva gasen skruva tillbaka på plats och dra den därefter att försäkra att det är säkert.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69031.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.