Hur man hittar en Hazmat Suit

Ibland tar det mer än bara ett par handskar för hantlangare för att undvika skadliga kemikalier. Om du planerar att arbeta med något starkare än ett rengöringsmedel, och om du är orolig rök, kanske du vill överväga att köpa ett farligt material, eller "Hazmat" kostym, innan du börjar ditt arbete. Här är hur man hittar en. Instruktioner: Din väg till en Hazmat Suit
1

Besök en butik specialitet hårdvara. Sedan helgen hantlangare inte normalt arbetar med tunga kemikalier, kommer du sannolikt att hitta en hazmat kostym i en Home Depot eller Lowe hem förbättring butik. Om du letar efter en hazmat kostym på en butik, prova en butik som Grainger Industrial Supply, som tenderar att fokusera mer på tung utrustning och mindre på skruvmejslar och måla. Återförsäljare har oftast en butik locator på deras hemsida, så skriv in ditt postnummer för att hitta en lokal gren.
2

Gå direkt till källan. Om du inte kan hitta en industriell leverans butik i ditt närområde, skulle kontakta tillverkaren vara den bästa insats. Tyvek erbjuder ett beställnings formulär på sin webbplats som ger kunderna möjlighet att beställa enstaka kostymer. Andra företag, såsom DuPont, inte erbjuder sådana funktioner, men du kanske har en chans om du tappar ett samtal eller mail till företaget ändå. De kanske har en lista över lokala leverantörer som de kan ge dig, om de inte kommer att sälja dig en kostym direkt.
3

Kolla in en online-auktion. Som en sista utväg kan du hitta en hazmat kostym på Ebay. Även valet är inte omfattande, erbjuder vissa återförsäljare en handfull Hazmat kostymer till försäljning genom offentlig auktion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69075.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.