Hur kan jag ta av bältet på en 2005 Trailblazer

Vissa stadsjeepar är som dinosaurier:? Enormt, lufsa, och alla utom dömda att dö. Det är en berättelse, hur som helst. Den andra är berättande är att de bättre utvecklas till något smartare, modernare och bättre anpassade till tiden. Som den mäktiga T-Rex blev en rovfågel, så segmentet-definierande S-10 Blazer blev den moderna vägvisare. I detta fall, utvecklades den moderna fågeln lite större än sin ursprungliga föregångaren, men om historien är någon indikation, som en dag kan komma att ändras, alltför. Saker du behöver
3/8-tums
ratchet
Visa fler instruktioner
1

Leta efter en rem-routing schema under huven, eller rita en på en bit av papper. Du kanske också vill ta några referens bilder med telefonen
2

Identifiera spännarremskivan:. Spännarremskivan är på slutet av en kort, svängande, fjäderbelastade armen på mitten- vänster sida av motorn.
3

in fyrkant av en 3/8-tums Ratchet i det fyrkantiga hålet du ser på spännarmen. Dra spärrskaft medurs för att lindra spänningen på remmen. Dra av remmen från motorn.
4

Dra den nya remmen på motorn, se till att den sitter i skivspåren och spara det övre vänstra trissan till sist. Dra spännaren medurs igen och glida på remmen på remskivan.
5

Kontrollera hela vägen runt bältet för att se till att bältet sitter i skivspåren och centrerad på de släta remskivorna. Starta motorn och titta på bältet för att kontrollera att det fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68865.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.