Hur att laga ett trasigt Mazda Automatisk Seat Indikator Bältesvarning

Fastställande av automatiska sätet indikatorn Bältesvarning i din Mazda tar bara några minuter och kan spara tid och pengar för att ta den till en mekaniker eller återförsäljaren att fixa. Det är oerhört viktigt att hålla alla säkerhetsbälten i gott skick vid alla tidpunkter, inklusive vamingsindikatorema. Instruktioner
1

Haka axelbältena från spåren och lägga ut dem på vägen. Ta bort mittkonsolen. Detta kommer att kräva en stjärnskruvmejsel och ta bort skruvarna i konsolen. De två i fronten är vinklade för räckhåll, men du kommer att behöva luta sätena för att komma åt de två i ryggen.
2

Koppla ledningarna kontakten, bara på framsidan av säkerhetsbältet upprullningsdon , och lägger ut det här på din väg. Använd en liten platt skruvmejsel för att skruva loss och ta bort locket till sensorn. Lägg märke till placeringen av cirkulära kretskort, eftersom du kommer att behöva för att uttrycka det, eller ett nytt, tillbaka på samma sätt.
3

bort den vita plasten enheten brytarkontakten, utan störa kugghjulen bakom det. På förarsidan, installera om kontakten enheten 10 grader motsols från där den var. På passagerarsidan, installera om kontakten medurs från där den var.
4

Sätt tillbaka kretskortet till sin ursprungliga position. Sätt tillbaka plastkåpan och anslut ledningar kontakten. Sitt i stolen med tändningen på, anpassa sig till där den behöver vara och anslut axelremmen till dörren spåret. När denna indikator har gått bort, fast du problemet och du kan montera konsolen. Om indikatorn är fortfarande på, gå tillbaka till att justera enheten brytarkontakten ytterligare 10 grader i samma riktning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69033.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.