Hur man målar en bil Bumper

Om du har bestämt det är dags att ge din bil ett nytt utseende, och sedan applicera ett nytt lager färg kan vara exakt vad bilen doktorn beställde. Men om du inte tar några sunt förnuft steg, kan du hitta dig själv med mer av en röra än en förbättring av ditt fordon. Instruktioner
1

Lossa stötfångaren från bilen innan du försöker måla den. Måla en stötfångare som fortfarande är ansluten kan resultera i lite färg blöda över det är inte vad du letade efter.
2

Häng stötfångaren från ett par små linor eller trådar i en målning område. Se till stötfångaren hängs jämnt eller du riskerar att köra märken när du har tillämpat färgen.
3

Rengör bilen stötfångaren grundligt för att se alla rester avlägsnas. Måla över en smutsig stötfångaren kan lämna en slarvig och billig look som kommer att åstadkomma den exakta motsatsen till din avsikt.
4

Torka ytan av stötfångaren mycket väl. Om stötfångaren är inte helt torrt då du ökar sannolikheten att färgen tenderar att köra när den tillämpas.
5

Färgen appliceras i en mjuk, jämn dusch, se till att hela ytan täcks och ingen del visar en tjock, ful ansökan.
6

Låt bilen stötfångare tillräcklig tid att torka innan du tar bort den från avstängning. Ta bort stötfångaren förtid kan leda till fingeravtryck eller repor som kommer att vara det tills nästa gång du målar ditt rikligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68947.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.