Hur man installerar Vindrutetorkare

Vindrutetorkare är en av de saker i livet som du inte inser att du behöver tills de är trasiga, spruckna eller bara meningslöst att flytta vatten från vindrutan. Installera vindrutetorkarna är en snabb process, så vänta inte för en nödsituation. Instruktioner
1

Kontrollera torkarna att se om bladet eller hela torkaren behöver bytas. Vissa typer av vindrutetorkare kan du glida in nya knivar, om bara gummi delen av torkaren är skadad. Andra typer måste ersättas helt.
2

Besök din butik auto försörjning och leta upp storleken på torkare du behöver installera. Storleken beror på året, märke och modell av din bil.
3

Lägg ut dina varor på en filt på toppen av din huva.
4

Lyft torkararmen upp så att du kan arbeta med det. Med vissa fordon, är det lättare att flytta armarna till en högre position för att installera torkare. Om så, slå på din bil för att slå på torkarna, och stänga av bilen när de är i önskad position.
5

Pinch ner på torkaren där den ansluter till armen för att frigöra blad, sedan glida ut bladet. Olika märken av torkarna släppt annorlunda, men klämmande är den vanligaste metoden.
6

installera din nya vindrutetorkare enligt tillverkarens anvisningar. Lås all hårdvara på plats så att torkaren står stadigt och inga repor metall på ditt fönster. Testa dem innan du kör iväg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69002.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.