Hur man installerar kabel Parkeringsbroms

Korrekt installation av kabeln parkeringsbromsen är ett viktigt steg i demonteringen att byta en trasig stud hjulmutter. Detta kan göras på bara några minuter, så länge du är bekant med parkeringsbromsen kabeln och systemet. Detta kan eller inte kan behöva ske under processen att ersätta en skadad lug nut stud, beroende på din bil. Instruktioner
1

Lokalisera det område där du bort bilens kabel parkeringsbroms. Hitta snittet ut och rada upp med motsvarande yta. Skjut bit på plats. Mycket av detta kommer att ske genom beröring, så se till att du vet vad du letar efter innan du går peta runt.
2

Använd hållarklämman att hålla kabeln parkeringsbromsen på plats. Det kommer att dyka över toppen av den installerade parkeringsbromsens kabel. Du kommer att behöva för att dunka den på plats. Använd änden av ett verktyg, eller en liten gummiklubba till pund stoppbygeln på plats. Använd alltid skyddsglasögon när du mal på något på din bil för att skydda dina ögon från flygande korrosion eller annat skräp.
3

sippra kabeln parkeringsbromsen tillbaka på sin krok genom att aktivera parkeringsbromsen spaken. Du kan göra detta genom att ta en stor skruvmejsel och vrida spaken medurs tills det finns tillräckligt med spel i vajern att glida kabeln parkeringsbromsen på dess monteringskrok.
4

Släpp spaken och låt den snäppa på plats igen. Det är slutsatsen av en korrekt ominstallation av parkeringsbroms kabeln. Om du har problem med denna process på något ställe, kolla bilens reparationshandbok eller en professionell mekaniker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69006.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.