Hur du hittar generatorn i en bil

Bilens motor har en massa delar som kan vara skrämmande. Du trodde det skulle vara enkelt att ta generatorn ut och ersätta det själv, tills du dök huven och insåg att du har ingen aning om var saken är. Instruktioner
1

Hitta remskivan konfiguration arket. I de flesta fordon finns flera klistermärken uppradade över kylarlocket när du öppnar huven på motorn. Eller du kan dra instruktionsboken ut där du ska hitta motorns diagrammet.
2

Titta på klistermärket eller sida som listar alla de delar som de Serpentine belt befogenheter. Märkt på att diagrammet kommer det att finnas flera cirklar som representerar remskivorna som Serpentine remdrift. Olika tillverkare kommer märka generatorn annorlunda. Leta efter LT eller GEN märkta över en av cirklarna. Addera 3

Följ platsen cirkeln är i förhållande till de andra cirklarna i diagrammet för att veta var man ska leta för generatorn. Om cirkeln ritas på övre mitten, kommer generatorn finnas nära toppen i mitten av motorn.
4

Vet vad som ledtrådar en generator måste hitta det i någon motor. Fordon är utformade på olika sätt så att generatorn inte alltid på samma plats. Men det finns vissa grundläggande komponenter för att titta efter att alla generatorer har. Eftersom den drivs av bandet, kommer generatorn alltid vara i framsidan av motorn. De är gjorda av aluminium och du kan se en liten fläkt nära bandet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68962.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.