Hur man använder en domkraft för att säkert lyfta din bil

Auto underhåll är mycket viktigt för livslängden på din bil. När det blir dags att krypa under bilen, kan den sax domkraft som levereras med din bil inte är tillräcklig. Med hjälp av en domkraft är ett enkelt, lätt sätt att lyfta ditt fordon för uppgiften. Följ dessa steg för ett säkert och enkelt sätt att komma igång med din bils underhåll. Saker du behöver
domkraft
Cinder block
Support uttag
Visa fler instruktioner
1

Se till att din bil är på en plan och stabil yta, lägg din bil i park och tillämpa nödbromsen. Choke hjulen med stora askakvarter för en extra försiktighetsåtgärd.
2

Anteckna hur mycket vikt den domkraft som används kan stödja. Domkraften ska ha en tillverkarens etikett på den uppräkning av högsta tillåtna vikten.
3

Placera golvet jack under en av lyftpunkterna på fordonet. Hitta lyftpunkterna på bilen enligt bruksanvisningen, om du inte är säker på platsen.
4

Pump armen höjdjustering tills Jack kommer i kontakt med hissen på bilen. Fortsätt pumpa tills bilen lyfts tillräckligt högt för att få ett stöd jack under.
5

Sänk bilen genom att sakta vrida armen höjdjustering moturs tills bilen är på support domkrafter eller bilens hjul är helt på marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68945.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.