Hur man fixar en låg helljuset

Om en person som inte kör mycket på natten, kan han inte veta att en strålkastare är ute tills någon berättar för honom. När halvljuset på en bil strålkastare avslutar brännande, kan det finnas flera orsaker. Följ dessa steg för att avgöra hur man fixar ett halvljus strålkastare som är ur drift. Saker du behöver
voltmeter Skruvmejsel
Ny strålkastarlampan
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera säkringsboxen. Olika fabrikat av bilar har säkringsdosan på olika platser. Några av de säkringsdosorna är under huven, men de flesta av dem är på förarsidan, bredvid ratten.
2

Leta efter diagrammet för säkringar inuti säkringslådan lock. Leta upp säkringen till strålkastarna och ta bort den. Inspektera säkringen för att se om ledningsanslutningsanordningen båda sidor om säkringen är bruten. Om kabeln är trasig, så trasig säkring och du behöver byta ut säkringen. Om kabeln inte är trasig, så finns det ett annat problem som orsakar din halvljus strålkastare inte fungerar.
3

Ändra strålkastare lökar. För att se om det bara är en blåst glödlampa, ta lampan från sidan som fungerar och lägga den i sidan som inte gör det. Om lampan lyser, tillbaka lampan och sätta i ett nytt strålkastarlampa där en utbränd. Om lampan inte lyser, då problemet kan vara i strålkastaren switch eller ledningar.
4

Använd en voltmeter. Slå på tändningen och ljusomkopplaren att ta reda på om strömmen blir för strålkastaren. Använd voltmeter för att se om branden är att få till strålkastaren. Om spänningen mätaren visar att det inte finns någon ström, så problemet är antingen ledningarna eller strålkastare switch.
5

Byt strålkastare switch. Om detta inte löser problemet, byt ledningarna själv eller har en ansedd butik ersätta det för dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69011.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.