Hur man fixar en buckla på en Bumper

Så du träffar brevlådan, lämna en buckla i din nya bil. Rapportera det till ditt försäkringsbolag kommer säkert att öka dina priser och du kan inte råd bekostnad av att betala en body shop för att göra reparationen. Det finns också frågan om att gå utan transport medan reparationerna görs. Lyckligtvis finns det ett par saker som du kan prova hemma som är billiga och relativt enkla. Saker du behöver
kolven, Torch, Hårtork, torris, Air Duster, gummiklubba
Visa fler instruktioner
1

"suga ut" bucklor med en kolv . Detta är en gammal och ganska tillförlitlig metod. Placera kolven över mittdelen av buckla och skjut in, precis som du skulle för en igensatt toalett. Ofta kommer detta inte att fungera på första försöket, så hålla på det. Detta fungerar bättre för mindre bucklor och bucklor på platser där det är omöjligt att komma bakom buckla. Denna metod medför ingen garanti för att rädda lack. Jag rekommenderar kolven alternativet om du inte har några pengar att spendera på detta projekt. Om du inte har en kolv redan, gör en granne säkert.
2

Använd torris. Torris är ganska billigt och kan hittas på någon hårdvara eller hem reparation butik. Enkelt uttryckt blocket is över toppen av buckla. Successivt kommer isen drar buckla ut. Fortsätta att upprepa processen tills buckla är borta. Var noga med att använda skyddshandskar! Det kan kallas is, men det kan orsaka svåra brännskador på huden. Vanligtvis kommer denna metod inte skada lacken. Addera 3

Slaget buckla med husgeråd. En annan metod att försöka kräver en hårtork och en air duster. Dessa poster är lätt att låna eller köpa till låg kostnad om du inte redan har dem. Värm buckla med hårtorken i ungefär en minut, sedan omedelbart spraya hela området med air duster. Den varma /kalla kombinationen skapar ett sug och inom några ögonblick buckla kommer att dyka upp. Skador på lack är minimal.
4

Bang buckla ut. Du kan försöka att bang buckla ut med en hammare, förutsatt att du kan nå bakom buckla. Denting bilen sträcker metallen så det är bäst att försöka mjuka upp metallen innan använder hammaren. Om metallen inte mjukas upp, kommer området förmodligen aldrig se exakt rätt. För en kromad yta, använd en acetylen fackla att värma området eller en billig gasolbrännare. Inte få metallen för varmt, kommer du bara vill värma den lite. För icke kromytor, använd en hårtork istället. När området är uppvärmd, lätt bump buckla ut från den andra sidan. Det är bäst att använda en gummiklubba, inte en metall hammare, eftersom det blir skonsammare för bilen. Jag rekommenderar denna metod eftersom den sista desperat försök, efter att ha provat andra metoder och innan du tar bilen till en butik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69083.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.