Hur till Ändra en glödlampa Turn Signal i en 1996 Ford Mustang

I 1993 års modell fick en giftig schism i Mustang samhället. På ena sidan fanns Fox-body entusiaster som såg den avgående chassi som slutgiltigt av rasen och de nya SN-95 Mustang som fula och själ-mindre. Å andra sidan var futurister, som praktiskt taget stormade grindarna i Dearborn för att få USA: s nyaste ponycar. 1996 hade även den hetaste glöd för nya styling svalnat lite, och Ford visste att kroppen var mogen för en hårdare kanter refresh. Ändå gjorde de första SN95 chassi och dess infällda strålkastare och bakljus höljen verkligen en inverkan på Mustang entusiaster och bilentusiaster som helhet. Saker du behöver
Ratchet
Socket
3157 General Electric Bulb
Visa fler instruktioner
glödlampor fram
1

Kontrollera att din strålkastare switch är i läge "Av", och pop huven. Titta bakom den drabbade strålkastarhuset. Ta bort locket från baksidan av strålkastarhuset genom att lossa och ta bort plasten hold-down fingerskruvarna från locket. Ta bort locket från strålkastare församling.
2

Använd ett Ratchet och uttag för att ta bort muttrarna som håller fast huset blinkers till kroppen. Dra höljet framåt och utanför kroppen. Koppla ur sväng sele signalkablar från signalen lamphållaren bas. Vrid basen av blinkers glödlampan moturs för att ta bort den ur huset.
3

Dra den gamla lampan ur sockeln, och anslut den nya tag i. lampan med en ren trasa när du installerar det för att hålla fingret oljor bort av glaset. Vrid sockeln i huset, och koppla in den i kabelnätet. Montera huset på kroppen och installera muttrarna. Sätt tillbaka locket och skruvar, och testa blinkers.
Bakre blinkers Glödlampor
4

Pop stammen och titta bakom den drabbade blinkers bostäder. Nå upp i hörnet av stammen bakom ljuset och tag i kanten av mattan. Vik mattan ned för att exponera nötter tail light.
5

Ta bort muttrarna på baksidan av bakljus bostäder dubbar och skjut bakljus hus bort av bilens kaross. Koppla ur kablarna pluggar som behöver vara för godkännande för att komma åt glödlampan blinkers.
6

Vrid lamphållaren moturs och dra ut den ur huset. Dra ut den gamla glödlampan ur uttaget och installera den nya, med en trasa för att hålla dig fingertopp oljor i glaset.
7

Vrid lamphållaren i huset, och plugg oavsett sele plug in du drog ut. Montera bakljus bostäder på kroppen och montera muttrarna. Vik mattan tillbaka upp på stammen väggen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68885.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.