Vart är den tändmodulen Belägen på en 1995 S-10 Blazer?

Tändningen styrenheten för din 1995 Chevrolet Blazer styr tändningen systemets gnista förväg. Variabler såsom motortemperatur, belastning och hastighet, är en avgörande faktor när gnisttidpunkten berörs. Förutom dålig prestanda, minskad bränsleeffektivitet, intermittent eller ihållande ingen start tillstånd associerade med en defekt ICM kan drivlinan styrmodulen ställa en nr 42 felkod eller en P0136, beroende på fordonets OBD-version. Byte ICM är ganska lätt, men lite förberedelser behövs för att säkerställa den nya modulen varar under lång tid. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
ACDelco del nr 19179578 eller motsvarande tändning styrenhet
fin stålull
Förgasare renare
butik trasa
Kylfläns klistra

Visa fler instruktioner
1

Öppna huven. Låt motorn svalna, om det behövs. När du står vänd motorn från fordonets front är tänd styrenheten monteras på vänster sida av insugningsröret, bredvid tändspolen. Lossa elkontakten från ICM.
2

Ta bort de två fästskruvarna som håller fast ICM till kylflänsen, med hjälp av en hylsa, förlängning och spärr. Ta bort eventuell smuts som är närvarande på passytan på kylflänsen, med en bit av fin stålull. Spreja anliggningsytorna med förgasare renare, sedan avsluta det med en ren butik trasa.
3

Applicera ett jämnt lager av kylfläns pasta på metallytan av ersättare ICM. Säkra ICM till kylflänsen, anslut sedan den elektriska kontakten till slut ersättning processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68894.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.