Var Är Starter på en '98 Suburban?

I dagens liv och rörelse samhälle, är en no-start situation i ett fordon en mycket ovälkommen händelse. När motorn inte slås över på 1998 Chevrolet Suburban, kan det vara en indikator på att startmotorn inte fungerar. Starter om 1998 Chevrolet Suburban med 5,7-liters motorn är placerad på höger sida av motorn, i närheten av oljetråget. Saker du behöver
Jack
Jack står
Rathcet
Hylsnyckelsats med förlängningar
dielektriskt fett
foot-pounds momentnyckel
tum-pounds momentnyckel

Visa mer instruktioner
1

Öppna huven på Suburban. Ta den negativa batterikabeln från batteriet, med en spärr och en socket. Höj framsidan av SUV med en domkraft, sedan placera pallbockar under den främre hjälpramen skenor
2

Ta bort tråden hold-down nötter och trådarna från startmotorsolenoiden. Lossa den övre skruven från starter fästet, och ta bort konsolen från startmotorn. Ta ut bultar, och placera en hand under starter som du tar bort den andra bulten. Notera placeringen av shims, om något.
3

Sänk starter från Suburban, ta sedan bort värmeskölden montera muttern och bulten. Överför värmesköld till den nya starter. Dra skölden muttern till 71 tum-pounds, och bulten till 106 tum-pounds, med en momentnyckel och uttag.
4

Installera den nya startmotorn på Suburban, med eventuella shims i sin ursprungliga platser och hand-tråd starter bultarna några varv, för att se till att du inte korsar-gänga bultarna. Dra åt starter bultarna till 40 foot-pounds. Montera kablarna på solenoiden, dra åt startmotorsolenoiden håll muttrar till 70 tum-pounds.
5

Montera startmotorn konsolmontage bult. Installera den negativa batterikabeln till batteriet och dra åt muttern till 11 foot-pounds. Vrid tändningsnyckeln för att testa den nya startmotorn, sedan stänga av motorn. Sänk Suburban till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68858.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.