Hur man byter pannlampa på en 2004 Sable

I jämförelse med vissa modeller på väg vägarna i dag, de strålkastare lökar i ditt 2004 Mercury Sable är relativt lätt att byta, vilket innebär att du inte behöver slita sönder de flesta av bilens front för att komma åt dem. Om en glödlampa är ute, kommer den andra sannolikt behöva ersättas inom en mycket snar framtid, så det är en bra idé att byta båda strålkastarnas lampor samtidigt. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
platt skruvmejsel
No 9007QL eller 9007LL glödlampor strålkastare
Luddfri trasa
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och ta bort hex-head bolt som säkrar inkommande delen av strålkastare montering, med hjälp av en hylsa, förlängning och spärr. Dra upp och ta bort de två plast, L-formade hållare som håller fast pannlampan. Om det behövs, använd en platt skruvmejsel för att frigöra hållarna.
2

Dra strålkastare församling framåt från fordonet för att få tillgång till den bakre. Vrid klockformade dammskydd moturs, och sedan separera den från enheten för att exponera den elektriska kontakten, lossa låsfliken och koppla loss kontakten från lamphållaren. Skruva loss låsringen som håller fast lamphållaren till församlingen, moturs. Dra ut glödlampan ur församlingen, du kan behöva vicka lite samtidigt dra Addera 3

försiktigt bort den nya lampan ur förpackningen.. Rör inte glasytan med bara fingrarna, eftersom fett från din hud kan förkorta livslängden på lampan. Om det behövs, använd en ren, luddfri trasa för att hantera lampan, och bara hantera lampan med sin bas. Sätt i den nya lampan i församlingen, sedan tillbaka låsringen. Återanslut den elektriska kontakten och säkra dammskydd.
4

Fit och justera strålkastare montering på fordonet. Fäst pannlampan med plast hållare och enkel hex-head bult att slutföra processen glödlampsbyte.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68863.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.