Hur man byter Strut Mounts

När du byter din strut mounts , är det viktigt att ordentligt dra åt muttern strut montera och linje upp reglarna till motsvarande hål . Detta möjliggör för korrekt installation och undviker skador och eventuella överdriven korrosion i en kortare tid än vad som normalt uppkommer. Instruktioner
1

Montera nya strut montera på det gamla fästet montering och vridmoment ner för att göra våren orörliga . Detta kommer att möjliggöra en korrekt installation av den nya strut montera utan våren vara i vägen eller orsaka eventuell skada .
2

Titta på hur hålen är uppradade innan åtdragning av muttern . Det är viktigt att se till att allt är rätt ställda , så att när det övre staget muttern dras åt på plats , sker ingen skada och monteringen är allt flush .
3

Använd en vice att hålla strut montera stadigt så att den inte rör sig när vridning av muttern nedåt . Detta kommer också att förhindra de skador som beskrivs i steg 2 och erbjuda hjälp när du dra åt muttern nedåt .
4

Vridmoment övre strut muttern ner enligt dina fordon specifikationer . Dessa kan variera beroende på märke, modell och år . Om du är osäker på specifikationerna , rådgöra med din lokala Biltema associera . Ta vice .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68985.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.