Hur du ändrar Brakes

Stoppa din bil är mycket viktigt. Det är viktigt att bromsbeläggen byts så fort du hör ett gnisslande ljud när man försöker sluta. Bromsbelägg kan köpas på något Biltema eller vid servicedisken på din bilhandlare. Gör det själv kommer att spara dig arbetskostnaderna för att ha det gjort professionellt. Instruktioner
1

Lossa broms lock vätskebehållare och ta bort skruvarna som håller fast behållaren. Ta av bromsok enheten, och du kommer att se de gamla bromsbeläggen. Ta den gamla bromsbelägg bort, vilket kan ta lite armbåge fett, men är noga med att inte bryta något av klippen i ändarna. Om de är skadade, kommer du att behöva köpa nya.
2

Ta nya bromsbelägg ur lådan och skjut dem på plats. Detta kan ta lite muskler för att få dem ordentligt på plats. Istället för att trycka dem för hand, kan en gummiklubba användas. Knacka försiktigt på de nya bromsbeläggen på plats med klubban. Addera 3

Använd en C-klämma för att driva kolven i. Du kan behöva placera en bit metall på toppen av kolven på grund av de gamla bromsbeläggen är tunnare än de nya på grund av slitage. Placera bromsok tillbaka på plats med skruvarna. Se till att inte störa någon av de gummitätningar.
4

Placera hjulet tillbaka på fordonet. Sätt dig i bilen och tryck på bromsen ett par gånger för att se till att det finns rätt mängd motstånd igen. Dra åt locket på bromsvätskebehållaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69090.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.