Hur man Aktivera ett nytt däck Sensor för en 2004 Ford Expedition

ventilspindlarna på road däck i Fords 2004 Expedition är antenner som använder radiosignaler för att sända information däcktrycket till lastbilens däcktryck övervakningssystem modul ungefär var 60 sekunder, När expeditionen rör sig minst 20 mph. Efter byte av en sensor, utföra omskolning proceduren för att stänga av TPMS varningslampa på instrumentpanelen. Om expeditionen är utrustad med meddelandecentralen, utför omskola proceduren tar bort felmeddelandet från meddelandecentralen displayen. Saker du behöver
Tire Pressure Tool Övervaka Aktivering 204-324 eller motsvarande
Visa fler instruktioner
1

Vrid tändningslåset till läge "Off". Inom två minuter, vrid tändningslåset från "Off" till "Run"-läge tre gånger, slutade med det i "Run"-läge.
2

Tryck och släpp bromspedalen, och vrid tändningsnyckeln till läge "Off". Inom två minuter, vrid tändningslåset från "Off" till "Run"-läge tre gånger, slutade med det i "Run"-läge. Om förfarandet har gjort rätt i detta skede låter hornet gång och TPMS blinkar för att indikera att tåget läget har angetts korrekt. Om expeditionen är utrustad med meddelandecentralen, visar den "Train vänster framdäck." Addera 3

Placera aktiveringen verktyget på spindeln i det främre förarsidan däcktryck sensor. Signalhornet ljuder kortvarigt för att indikera att sensorn är erkänd av TPMS-modulen. Inom två minuter, placera aktiveringen verktyget på spindeln i det främre passagerarsidan däcktryck sensor. Signalhornet ljuder kortvarigt för att indikera att sensorn är erkänd av TPMS-modulen.
4

Inom två minuter, placera aktiveringen verktyget på spindeln i det bakre passagerarsidan däcktryck sensor. Signalhornet ljuder kortvarigt för att indikera att sensorn är erkänd av TPMS-modulen. Inom två minuter, ställer aktiveringsverktyg på ventilspindeln av den bakre förarsidans däcktryck sensor. Signalhornet ljuder en gång och om Expedition är utrustad med meddelandecentralen, kommer den att visa "Mode Tire Training Complete." Vrid tändningslåset till läge "Off".


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68888.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.