Hur man tar bort en Caliper Mounting Bracket

Gör - det - själv bilverkstäder kan spara tid , pengar och krångel för att ta bilen till en professionell mekaniker . Bromsarna är det viktigaste systemet i din bil och bör behållas ofta och bytas ut vid behov . Ta bort bromsok monteringsfäste är en del av denna process . Instruktioner
1

Säkra bilen på en uppsättning pallbockar . Använd en domkraft för att höja fordonet och placera pallbockar under kontroll vapen och inramning av bilen . Ge bilen lite skaka för att se till att det inte kommer någonstans innan du börjar .
2

Ta av hjulet genom att först ta bort muttrarna och placera dem på en magnetisk bricka för att undvika att förlora dem . Sedan lyfta hjulet från navet och ställ den åt sidan . Lägg märke där bromsok och bromsok bron ligger .
3

Demontera bromsoket genom att ta bort bultarna och skjuta bromsok fram och bort . Låt den hänga ur vägen . Ta bromsbeläggen genom att lyfta dem rakt ut eller skjuta ut dem på sidan . Var uppmärksam på var varje dyna kom från för att ordentligt rengöra och återanvända varje .
4

bryta loss bultarna och ratchet dem hela vägen bort . Kom ihåg att hålla låsbrickan med bulten . Ställ dessa på en magnetisk bricka för att undvika att förlora dem . När bultarna tas bort , kan du lyfta bromsok fästen på sin plats . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69056.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.