Hur man tar bort bildelar Interiör

Ta bort inre delar kan vara viktigt för bilverkstäder du fyller, men det är oerhört viktigt att veta var allt går när du sätter ihop. För att säkerställa detta händer, uppmärksamma hur du tar bort delar och märka dem om det behövs. Borttagning av interiören kan du också få tillgång till din övre strut mounts. Instruktioner
1

Leta klippen på din plast paneler. Några av dessa klipp kan gömma under mattan, bakom säkerhetsbälten eller bakom sätet själv. Varje fordon är annorlunda med fästanordningen läge och typ av fästelement.
2

Bär en plastpåse eller annat objekt för att samla in alla klipp och fästelement i så att de inte går vilse. Om du förlorar eller bryta dem, de flesta fästen är mycket billigt att byta. Det kan bli dyrt och jobbigt att fixa ett stort antal av dem över hela insidan av fordonet, dock.
3

Vet olika fästen som används och hur de kommer ångra. Spridarna har en liten cirkel som dyker upp med en bit under den som behöver komma ut genom att skjuta ut från fästet hålet. Vanligtvis samma typ av fästelement kommer att användas i hela interiören. Fortsätt att ta bort resten av fästelement på bit av inredningen du tar bort
4

. När de är alla ute och trygg i din plastpåse, kan du börja försiktigt dra panel vid sidan av bilen ram. Om det finns ett problem med att det lossnar lätt, det finns sannolikt en skruv eller fästelement du har missat. Hitta och lossa den innan du fortsätter, eller du kan skada panel som är mycket dyrare att ersätta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68984.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.