Hur man tar bort ventilkåpan och Bolts när ersätter en blåst topplockspackning

Vid byte av en trasig topplockspackning, det finns många steg på vägen för att få tillgång till denna del. Ta bort ventilkåpan är en av de steg du måste slutföra. Det är en ganska enkel process så länge du har lite kunskap, tålamod och rätt verktyg. Instruktioner
1

Lokalisera alla bultarna ventilkåpan innan du börjar ta bort dem. Detta bör omfatta letar efter dolda skruvar. Om du har ett emblem eller något på toppen av ventilkåpan, pop här och kontrollera att se om det finns en annan bult undertill.
2

Använd en hastighet skiftnyckel för att börja ta bort bultarna. Det finns ingen speciell ordning måste du ta bort dem, men de kan vara olika längder och måste återlämnas till rätt hål vid ominstallation. Markera bultarna med siffror på band eller något för att hjälpa dig att komma ihåg var de går.
3

Ställ bultarna nära dig någonstans säkra, som på ett verktyg caddie eller arbetsbänk. Detta kommer att hålla dig från att förlora någon av dem. De kan bytas ut, men du skulle behöva den exakta storleken på den du förlorat vilket kan vara svårt att avgöra när du förlorar det.
4

Jiggle ventilkåpan för att se till att den är lös och inte fastnar någonstans. Om det fastnar, kan du bända sidorna upp mycket noga med ett spett eller skruvmejsel. Det är bäst att försöka få packningen ventilkåpan av på ventilkåpan i ett stycke, eftersom detta kommer att göra det lättare borttagning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68993.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.