Hur man gör en Strut Inspektion Vid byte av Strut Mounts på en bil

Inspektera din strut mounts när de fyller en reparation eller utbyte på strut montera systemet är oerhört viktigt. Detta kommer att visa dig några kraftig korrosion, sprickbildning eller andra potentiella problem och gör att du kan byta ut de delar. Med bara några minuter nu kan du spara tid och pengar på vägen. Instruktioner
1

bort staget från fordonet och säkra spiralfjädern med en universell stil strut kompressor. När du har gjort detta kan du gå vidare till resten av demontering och inspektion av staget. Tänk på att hantera fjädern med försiktighet, eftersom det har potential energi som lagras i det som skulle vara farligt för dig.
2

Lyft spiralfjädern med kompressor från staget efter att ta bort övre strut muttern. Ställ det ur vägen. Avlägsna väder boot på toppen av stöttan. Inspektera den för sprickor, kraftig korrosion eller annan vanställdhet.
3

Kallelse tillstånd bump stop. Ta bort toppen av fjäderben och inspektera den noga. Detta är din sista vakt från bottna fjädringen ut. Det är oerhört viktigt att denna del att vara i gott skick. Om det finns någon överdriven korrosion eller hudsprickor, byt ut den.
4

Inspektera och ta bort den nedre fjädern gummi. Gummi är generellt bräcklig, eftersom den spricker lätt med värme och tryck. Inspektera skicket på gummi och överväga att ersätta den. Du är kvar med strut fläns själv. Inspektera insidan, utsidan, topp och botten för kraftig korrosion eller hudsprickor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68980.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.