Hur man tar bort stötfångaren på en 92 Integra

Bilindustrin är en rolig varelse, både resistent mot förändring och anpassas till det, de bästa biltillverkare har en talang för att gripa de finare detaljerna i den allmänna opinionen och regeringen mandat, och göra bäst av dem. Bevis de termoplastiska stötfångare omslag som började dyka upp på 1980-talet. Stötfångaren täcker som de som används av de 1992 Integra gömde massiva, fula barer i bruk sedan 1970-talet, och använde dem som en grund för en del av bilens signaler signatur styling. Men stötfångarna är ytterst bilens första försvarslinje mot skador, uppmuntra kloka tillverkare som Honda att göra dem ganska enkelt att byta. Saker du behöver
Socket och skiftnyckel set
Skruvmejslar
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de två skruvarna som håller fast främre blinkers till den främre stötfångaren. Bakom blinkers hittar du två 12 mm bultar, ta bort dem. Titta in i främre delen av hjulet-väl på båda sidor, och ta bort de två skruvarna du hittar där. På vissa modeller kan en gummiflik täcker skruvarna för att skydda dem från väder.
2

krypa under bilen, och ta bort de nio skruvarna som håller fast stötfångarhöljet och underläppen till ramen . Från framsidan av bilen, dra försiktigt stötfångarhöljet framåt och lägg det på en filt för att avvärja repor och ytterligare skador. Ta bort de nio skruvarna som håller fast stötfångaren förstärkning till ramen, hittar du fyra på varje sida och en i mitten nära registreringsskylt ram. Dra armering och frigolit underlagsmaterialet.
3

Ta huvudstötfångaren support om du ersätter det på grund av skada. Ominstallation är det omvända för flytt. Installera den nya stötfångaren, och dra åt stötfångare fästelement till 17 foot-pounds. Skjut frigolit över stötfångaren, då förstärkningen, och installera de nio skruvarna. Montera stötfångarhöljet och skruvarna och dra åt bultarna till 10 foot-pounds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68827.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.