Hur komprimera en Spring Vid byte av strut montera på en bil

Fjädrarna på strut mounts kan vara extremt farligt, även dödligt, om inte komprimeras ordentligt innan du tar bort den övre muttern. Detta kan göras på bara några minuter med ett par grundläggande verktyg. Om du inte har gjort det här förut, kan det hjälpa att ha en extra uppsättning händer tillgängliga. Instruktioner
1

Köp en universell kompressor stil strut. Detta är en konstig söker enhet som går runt staget och klämmor in våren på olika ställen för att hålla den på plats. De finns på de flesta bil-verktyg butiker eller online direkt från tillverkare som Branick. De kan vara ganska dyra, så se till att hitta den rätta för dig innan du investerar.
2

bort staget från fordonet och lägg den försiktigt ned på marken framför dig. Placera dig själv på en pall eller mjölk låda med de artiklar du behöver händig -. En hastighet skiftnyckel och universella stil strut kompressor du köpt
3

Fäst universella kompressorn stil fjäderben till staget . Det finns en serie av krokar som går på våren och säkerhetsnålar att hålla trycket av fjädern från att kasta av kompressorn. Använd hastighet skiftnyckel för att dra åt de två skruvarna på toppen av kompressorn tills fjädern inte längre vidrör strut montera.
4

Kontrollera att ingenting på kompressorn är lös och fjädern komprimeras tätt . Dubbelkolla att strut montera inte längre är i kontakt med fjädern, och det är nu säkert att ta bort den övre muttern strut montera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68981.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.