Hur du ändrar ett bromsljus i en 2012 Subaru Impreza

År 1993 införde Subaru Impreza sedan till amerikanska köpare i hopp om att vinna fotfäste på den amerikanska marknaden som den saknade. Genom åren, Impreza guidade småningom Subaru till framgång, särskilt när Impreza WRX friade prestanda entusiaster med sin 227-hästars motorn 2002. Under 2012 kommer Impreza i två karossutformningar: fyrdörrars och femdörrars. Byte av glödlampa bromsljus i endera kaross är en relativt enkel process. Saker du behöver
platt skruvmejsel
nr 7443 broms glödlampa
Ren, luddfri trasa
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
fyrdörrars Impreza
1

Öppna bagageluckan och bända de två klippen från stammen mattan direkt bakom bakljusaggregat, med hjälp av en platt skruvmejsel. Dra stammen mattan bort från bakljusaggregat att exponera glödlampa sockets.
2

Twist bromsen socket glödlampan moturs för att låsa upp den och dra den från bakljusaggregat. . Dra glödlampan bromsljuset från dess sockel med en lätt vickande rörelse
3

Håll ett nytt nr 7443 glödlampa bromsljus med en ren, luddfri trasa - den olja från fingrarna kan orsaka tidigt LAMPFEL - och tryck lampan i sockeln. Sätt i lampan och sockeln i bakljusaggregat och vrid hylsan medurs för att låsa den på plats.
4

Dra stammen mattan tillbaka till sin ursprungliga position och tryck klämmorna i sina hål för att fästa mattan. Stäng bakluckan.
Femdörrars Impreza
5

Öppna den bakre luckan och ta bort de två skruvarna som håller bakljusaggregat till den bakre luckan dörrposten, med en stjärnskruvmejsel . Flytta bakljusaggregat utåt för att frigöra bakljus stiften monteringsanvisningar och fånga, och dra bakljusaggregat från baksidan av Impreza precis tillräckligt för att komma till uttag bakljusaggregat.
6

Vrid glödlampan bromsljuset socket moturs för att låsa upp den och dra sockeln och lampan från bakljusaggregat. Dra glödlampan bromsljus ur sockeln med en lätt vickande rörelse.
7

Håll ett nytt nr 7443 glödlampa bromsljus med en ren, luddfri trasa och tryck lampan i sockeln. Sätt i lampan och sockeln i bakljusaggregat och vrid hylsan medurs för att låsa den på plats.
8

Rikta styrpinnarna och fånga på baksidan av bakljusaggregat med styrhål och klipp, och skjut bakljus mot mitten av fordonet för att sätta styrpinnarna i hålen och fånga in huvudet på fästet. Dra åt de två skruvarna så de sitter ordentligt och stäng den bakre luckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68910.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.