Hur Testa Engine Efter Spark Plug Replacement

Om du just bytt tändstift, är nästa steg att testa jobbet. Allt ska vara okej om man ersatte en tråd i taget eller tog bilder och ritade skisser över placeringen av trådarna från fördelarlocket till pluggen. Låt säga att du inte gjorde. Det finns sätt att du kan testa din motor för att se om du har gjort rätt. Instruktioner
1

Slå på bilen. När du byter tändkablarna testning delen är enklast. Bilen startar inte om du ansluter fel tråd till rätt plats. Om bilen inte vända, gå till biblioteket för Chilton manual. Ännu bättre, köp en och ha den till hands.
2

Lyssna på motorn. Om ljudet av motorn igång gör du vill mambo eller crunk, så du kanske har lagt en tråd eller två på fel plats. Bilen ska köras smidigare än det gjorde innan du bytte tändstift och kablar, som var hela idén om förändringen
3

Hör en big bang och vet att din bil bara slagit slint.. Detta är definitivt inte bra eftersom, medan sällsynta, kan du göra en del skada genom att ansluta tändkablarna fel. Den högljudda slå tillbaka när du testar din bil efter att du ändrat dina tändkablarna visar att du är en av de få som skadade motorn eller kolvar.
4

Börja igen. Den här gången använder försäljarens bruksanvisning eller Chilton reparation guide för din bil för att visa dig diagrammen i storleksordningen brand. Nästa gång ska du komma ihåg att rita din egen diagrammet, ersätta en tråd i taget eller ta några bilder att ladda ner och använda som referens.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68977.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.