Hur du hittar en Strut Mount

Stagen på din bil tjänar 2 syften . De fungerar som en stötdämpare och ger strukturellt stöd för bilens fjädring . Den strut montera är belägen på toppen av stagenheten och används som monteringsstöd för stöttan . Du bör byta ut staget monterar varje gång du byter din strut församling . För att göra detta måste du först veta hur man hittar dem . Instruktioner
1

Bestäm om du vill hitta de strut mounts genom att titta ovanför bilens däck eller om du vill se topparna av strut mounts . Framhjul strut mounts är lättare att komma åt från under huven medan bakhjulet strut mounts är lättare att komma åt genom att titta över däcken .
2

Hitta din främre fästen hjulstag genom att dra ditt Huvlås och höja huven. Titta till vänster och höger om motorn direkt över hjulen och du kommer att se de strut mounts . De är runda och har flera bultar som håller dem på .
3

Leta främre eller bakre strut mounts genom knä på marken av bilens däck . Titta på mitten av däcket och sedan titta uppåt om en fot för att lokalisera strut mounts .
4

Pop bakluckan på bilen för att hitta dina bakre fästen hjulstag uppifrån . De kommer att vara på den vänstra och högra sidan av stammen direkt över däcken. Dra tillbaka mattan som täcker bålen område av bilen för att exponera topparna av strut mounts . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69014.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.