Så här ändrar höger strålkastare på en 2012 Chevy Silverado

Under 1999 släppte Chevrolet sin ersättning för den åldrande C-och K-serien pickup lastbilar, som hade varit i produktion sedan 1962. Den nya och mer aerodynamiskt effektiv Silverado satt tillsammans med C-och K-serie mickar i Chevy utställningslokaler tills Chevy slutligen eliminerade de gammaldags Pickup för gott efter 2000 års modell. År 2007 debuterade den andra generationens Silverado med en helt ny look som inkluderade nya strålkastare. Byte av passagerarsidans strålkastare lökar på denna nya kropp kräver mer arbete än förarsidans lampa, men det är fortfarande en ganska enkel uppgift för de flesta 2012 Silverado ägare. Saker du behöver
Torx-bit skruvmejsel
New nr 9005 glödlampan (helljus) katalog Ny No H11 glödlampan (halvljus)
Visa fler instruktioner

1

Öppna huven. Hitta huset luftrenare - den stora, plastlåda på framsidan, passagerarsidan av motorrummet - och ta bort de fyra skruvarna som håller fast locket till huset, med en Torx-bit skruvmejsel. Koppla ur massan luftflöde sele sensorkablarna - ledningsnätet ansluten till plaströret som leder in i luftrenaren locket - genom att trycka på dess utlösningsknappen och dra bort den från sensorn. Lyft kåpan över luftfiltret uppåt och dra luftrenaren från sin bostad.
2

Dra uppåt på luftfiltret ordentligt för att frigöra dess låstapparna från gummikragarna i motorrummet. Avlägsna höljet luftrenaren från motorrummet för att få tillgång till baksidan av strålkastare församling.
3

Vrid glödlampan moturs för att låsa upp den och dra glödlampan rakt ut från baksidan av strålkastare montering. Dra utåt på flikarna på glödlampan kabelstammen och dra selen från glödlampan
4

Håll den nya glödlampan -. Nr 9005 för helljus eller No H11 för låga beam - med sin plast bas, kanske som att vidröra glaset på glödlampan med dina bara händer orsaka tidigt LAMPFEL. Anslut sele strålkastare ledningar i den nya glödlampan. Guide den nya glödlampan i strålkastaren montering och vrid den medurs för att låsa den på plats.
5

Rikta in låstapparna på basen av luftrenarhuset med kragarna i motorrummet. Tryck kåpan nedåt tills dess platser till kragarna. Sätt tillbaka luftfiltret i luftrenarhuset med skum packning vänd uppåt. Sänk kåpan över luftfiltret på luftrenarhuset och dra åt skruvarna tills de ligger tätt. Anslut MAF sele sensorkablarna tillbaka till MAF sensorn. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68904.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.