Hur man lyfter en Jeep Fjädring

Lägga till en lift kit till din Jeep uppskov inte bara bidrar till hållbarheten av fordonet, särskilt om du planerar att fyra hjul, eller off-road, men också bidrar till den stil och den " wow "faktorn för din Jeep. Instruktioner
1

Samla din Jeep information. Detta bör innefatta märke, modell, år och fjädring stil på din Jeep. Du kanske också vill göra en anteckning av motorns storlek och typ, liksom varje annan under chassit ändringar som har gjorts.
2

Hitta rätt lyft kit för din Jeep och stil. Handla online eller besöka en lokal anpassning eller 4X4 butiken för att hitta rätt lift kit för din Jeep och höjden du söker efter. Rubicon Express är en av branschens mest kända tillverkare av Jeep upphängningar och kit lyft. Deras omfattande webbutik hjälper dig att se exakt vad som finns i satsen och se till att du får rätt kit för din Jeep. Installera Addera 3

enligt kit riktningar, med hjälp från din Jeep reparationshandbok. Hissen kit kommer att ha omfattande instruktioner att följa som också kommer att lista alla de nödvändiga verktygen. Ha din Jeep reparation manual till hands ifall du har några problem med demontering och inspekterar lager, eller ström, fjädringssystem.
4

Betrakta en professionell installation. Om du upptäcker att du har problem med installationen, anser en professionell suspension eller anpassning person att hjälpa till med hissen. Du vill se till att det går ihop riktigt och säkert sätt. Det kan vara värt pengarna för assistans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69023.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.