Hur sänka en bil med en domkraft och ta bort pallbockar

När du har avslutat arbetet på din bil, är det dags att sänka den säkert till marken. Det är en ganska enkel process för att sänka en bil med en domkraft och ta bort pallbockar, men det är viktigt att följa de rätta stegen i ordning. Saker du behöver
Block av trä eller tegel
Jack
Jack står
Visa fler instruktioner
1

När bilen lyfts upp i ryggen med två pallbockar, tegel rum eller små block av trä framför framhjulen. Detta kommer att förhindra att bilen rullar framåt medan du arbetar, särskilt med manuell växellåda fordon. Placera tegelstenar bakom ryggen däck om du arbetar på framsidan av bilen.
2

För en bil höll upp med två pallbockar, ställa domkraften på ena sidan av bilens ram först . Hissa upp bilen med domkraft tills det är 1 till 2 inches utrymme mellan bilen och domkraften.
3

För en bil upp 1 fot från marken eller mindre, avlägsna pallbock. Om bilen lyfts högre, sedan sänka stödbenet höjd några hack och lämna på plats.
4

Sakta sänker bilen med domkraften tills den nuddar marken, eller den nyligen sänkt pallbock .
5

Flytta kontakt till den andra sidan. Upprepa steg 2 till 4.
6 p Om bilen lyfts en fot från marken eller mindre, bör bilen nu säkert på marken. För bilar upp högre, återgå till den motsatta sidan och upprepa steg 2 till 5, sänka uttag tills bilen är på en höjd där du kan säkert ta bort dem.
7

För bilar upp på fyra jack montrar, följ steg 2 till 6, som arbetar för att sänka framsidan av bilen och sedan på baksidan av bilen. Du vill sänka bilen, i steg, genom * axel *. Ta inte bort båda kontakterna på samma sida av bilen samtidigt. Det finns mycket mer risk för att bilen välter om du gör det här sättet. När du sänker framför bilen, blockera hjulen så att de inte rullar framåt när du sänker den bakre delen av bilen.
8

Bilar kan också kapade upp av fjädringen. I det här fallet, kan du lyfter bilen med domkraft centrerad mellan de båda hjulen. Lyft bilen tills det finns en 1-2 tums klyftan mellan jacket läktaren och bilen. Ta bort de två pallbockar. Återigen, om bilen lyfts högre än 1 fot, kanske du vill sänka i steg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69064.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.