Komma åt Reservoir Vindrutespolare

Plasten reservoar, pump, munstycke och elmotorn gör upp systemet vindrutan bricka på din bil. Vindrutan bricka behållare håller spolarvätska tills du sprutar den på vindrutan. För att systemet ska fungera korrekt måste behållaren vara full av vätska. Problem uppstår när reservoaren är skadad, leder till att vätska läcker ut. Om det händer, måste du veta hur man kommer åt behållaren för att göra reparationer. Saker du behöver
spärrnyckel
Socket
Visa fler instruktioner
1

Kolla din instruktionsbok för att avgöra om du kan komma åt behållaren rakt uppifrån enligt din huv eller om du behöver komma åt det via fender väl.
2

Öppna huven på din bil för att hitta toppen av vindrutan bricka reservoar. Det är lättare att hitta det från toppen först så att du vet vilken sida det är på. Reservoaren är en klar eller genomskinlig plast tank ligger framför en av de främre däcket fender brunnar.
3

Flytta till sidan av bilen där behållaren är placerad och knäböja vid däcket.
4

Titta in i fender väl att lokalisera bulten (er) i fender liner (även kallat ett stänkskydd).
5

Använd din enhet Ratchet och uttag och lossa försiktigt och ta bort bulten (s).
6

Vik tillbaka fender liner och du kommer att se den stora plastbehållaren vindrutan bricka. Du behöver inte ta bort hela den inre fender väl för att komma till reservoaren, bara fodret. Du kan nu kontrollera eller ta bort behållaren som behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69040.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.