Hur man tar bort Terminaler bilbatteri

Om du någonsin ägt en bil, då du har behandlat batteri problem. Du kanske har kvar dina tänder på, kanske du har lämnat radion dras igång, kanske det var kallt, eller kanske batteriet var bara gamla. Oavsett orsaken, har du haft för att byta ut batteriet. Så här ändrar dessa terminaler knep batteri. Saker du behöver
Handskar Wrench
(tillval)
Visa fler instruktioner
1

Stäng av motorn och låt den svalna en stund. Motorn är av är absolut nödvändigt. Medan troligen att batteriet kommer att vara död, vissa människor hoppar batteriet och försöka hålla den igång medan du väntar på att ändra det. Se till att den är avstängd.
2

testa batteriet innan du ändrar den. Generatorn, som är tänkt att hålla batteriet laddat, kan vara trasig. Generatorn kostar mer att reparera, men detta kommer att spara kostnaden för att ersätta en rätt bra batteri.
3

Ta batteriets minuspol först. Detta är din "jord." När du har släppt det är batteriet huvudsakligen död. Ta din skiftnyckel och lossa muttern. (Ibland twist med bara handen.) När lossas, klart flytta den från resten av batteriet så det finns ingen chans att det kan få kontakt, eftersom det finns en stor risk för chock.
4

Arbetet på batteriets pluspol. Upprepa processen med din nyckel, tar bort den positiva sidan. Bara lossa och flytta bort. När du har gjort detta, är du redo att byta ut batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68936.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.