Hur kan jag diagnostisera bil problem i en '92 Saturn?

Saturn bilmärke haft en stor mängd popularitet. Men General Motors svalt sin Saturn uppdelning av FoU-medel. Dessutom vägrade UAW att omförhandla löner och förmåner för att matcha de asiatiska konkurrenterna, så Saturn bilar sakta blev värre eftersom lägre kvalitet delar användes för att hålla kostnaderna nere. De 1992 Saturns kan ha ett antal små och stora frågor som kan orsaka problem, på grund av de kostnadssänkande och låg kvalitet delar. Instruktioner
1

Inspektera däck för eventuella skador eller slitna slitbanan. Det första Saturn började skära ner på var däcken (den lägre kvalitet gummi skulle striden tidigt). Om däcken är slitna skallig då de måste bytas ut, eftersom de inte kommer att ha någon väggreppet om det regnar. Titta och se om något av däcken är lågt på tryck, vilket kan tyda på ett läckage.
2

Pop huven på Saturnus och inspektera motorrummet. Om din bil är en turbo modell, sedan inspektera Turbohuset för deformation. Om blow-off ventil hade fastnat stängt, då övertryck kunde ha utspänd eller ens brast huset. Titta på stupröret för att se om blow-off ventilen fortfarande är ansluten. Om blow-off ventil saknas, då bilen kommer att vara nere på strömmen tills den ersätts.
3

Slå bilen på och flytta in i enheten. Lyssna för överföring till skift, kunde några högljudda smällar indikera en brist sändning. Lyssna för eventuell slipning under körning rakt om du har en all-wheel-drive Saturn. Slipning kan tyda på en skev transaxel eller en skadad överföringen.
4

Lyssna till bilen när styra runt ett hörn. Varje periodisk klicka eller mal kan tyda på en skadad styrspindel eller kontinuerlig hastighet gemensamt. Styrspindeln är vad som tillåter hjulet att vrida oberoende av axeln och de kontinuerliga hastigheten gemensamma medhjälpare i denna strävan. Har bilen platt-bädds Om styrningen äventyras på något sätt.
5

Titta på de inre panelerna att se om de är hängande. Lyssna för dem att gnissla eller skramla under din provkörning. För att hålla priserna nere Saturnus använde en massa hårdplast som blir spröda med åldern. Dessa plast paneler kan bryta sina klämmorna och pinnar och lossna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67842.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.