Felsökning av en 2002 Mercury Mountaineer

The Mountaineer är en medelstor SUV som gjorts av Mercury varumärke av Ford Motor Company. Den Mountaineer fakturerades som en exklusiv version av Ford Explorer. Utom för konstruktion, var de två nästan identiska, mekaniskt sett. Som av 2009, har bergsbestigare gått igenom tre omdesign. År 2002 hade bergsbestigare flera kända defekter, varav en var potentiellt dödlig. Felsök din Mountaineer att garantera din säkerhet på vägen. Instruktioner
1

Kontrollera däcken utrustade på din bergsbestigare. Vissa modeller av Mercury var utrustade med däck från fabriken som kan ha nedskärningar i sidoväggen. Några eftermarknaden Firestone eller Bridgestone däck uppvisade också med samma fabrikationsfel. Däcket kan uppleva en kritisk misslyckande på motorvägshastigheter resulterar i en allvarlig krasch eller dödsfall. Dessa däck kan servas av en auktoriserad Ford-återförsäljare.
2

Kontrollera om hissen porten på din Mountaineer fungerar normalt. Felaktiga fästen på några bergsklättrare från fabriken orsakade hissen grindmanövreringsorganet att lossna från glaset. I vissa fall glaset på bakgavellyften splittras. Denna punkt är täckt av en fabrik återkallande och kan servas på någon Ford återförsäljare.
3

Kontrollera din Mountaineer för utbyte glas tillverkad av Hangzhou Safety Glass Ltd Detta glas hade ett fabrikationsfel där glaset får inte splittras i små bitar som bilsäkerhet glas bör i händelse av en olycka, och därigenom orsakar skada på passagerare i bilen. Denna punkt är täckt av ett återkallande och kan servas av Safelite kostnadsfritt genom att ringa (888) 246-6298.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64091.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.