De tecken på att en bränslepump behöver bytas

När din bränslepump blir igensatt och smutsig , begränsar det bränsle till bilens motor . Denna begränsning i bränsle stör motorns prestanda och även gas körsträcka . Lär dig symptomen på en dålig bränslepump och ersätta den för att avhjälpa problemet . Förlust av motoreffekten

förlora motoreffekt , när du accelererar , kan tyda på ett problem med bränslepumpen . När du försöker accelerera och bilen inte utföra initialt , sedan gör det snabbt och släcks sedan , är detta ett tecken på bränslepumpen börjar fel . Kör på motorvägen med en högre hastighet är oftast när du kommer att märka att bränslepumpen inte fungerar korrekt .
Motor Vevar Men startar inte
p Om du starta motorn , visar det över sedan misslyckas , bränslepumpen kan skadas och måste ersättas . Motorn vevar eftersom bränslepumpen försöker leverera bränsle men kan inte göra det framgångsrikt .
Bil bryts när Klättring Uphill


Samtidigt arbetar under stress , såsom en backe , kompenserar bränslepumpen för den nödvändiga makten och kan ha problem med att skicka bränsle genom ledningen till motorn på grund av svaga eller skadade komponenter i bränslepumpen . Detta kommer i slutändan leda till att fordonet förlorar makten , antingen motorstopp ut eller rulla bakåt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66847.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.