Jag har problem börjar min 2006 Chevy Trailblazer LS

problem att starta din General Motors 2006 Chevrolet Trailblazer LS kan bero på flera orsaker, bland annat brist på gas, förlust av batteriet eller flera andra frågor. Felsöka problemet genom att ta itu med varje möjlig fråga. Saker du behöver
Batteriladdare
Visa fler instruktioner
1

fylla tanken med bensin om Chevy Trailblazer inte startar. Både 4.2L och 5.3l motorn använder vanlig blyfri bensin med oktantal 87 eller högre. Den 6.0L modellen behöver 91 oktan. Tanklocket är bakom ett bränsle dörr på förarsidan.
2

Ladda batteriet om lastbilen fortfarande inte starta. Fabriken-medföljande batteriet är tänkt att vara underhållsfritt, men det kan försämras med tiden och kan behöva laddas regelbundet. Batteriet är på höger sida, och om originalet kommer markeras med en "AC Delco" logotypen och beteckningen. Följ batteriladdarens instruktioner.
3

Se till att du startar bilen ordentligt. Av säkerhetsskäl kommer motorn inte att starta om inte växelspaken står i läge "P" eller "N" positioner. Ta bort foten från gaspedalen och vrid nyckeln till "Start".
4

Tryck ner gaspedalen hela vägen till golvet om Trailblazer inte startar inom 10 sekunder och låta 15 sekunder mellan länderna. Vrid nyckeln till "Start" med foten från gaspedalen om den omgivande temperaturen är under fryspunkten. Håll nyckeln i 15 sekunder och när motorn startar, släpp nyckeln.
5

Un-översvämning motorn om motorn fortfarande inte startar genom att trycka på gaspedalen hela vägen ner, och hålla det som du vrider om nyckeln i tre sekunder. Släpp nyckeln och ta bort foten från gaspedalen när motorn startar. När motorn stannar igen - eftersom det kommer att göra om det översvämmade -. Följa steg igen, men håll pedalen nere i fem sekunder denna gång Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67748.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.