Min Nissan Altima startar inte om och Is Hot

Körning din Nissan Altima under långa perioder i varmt väder kan orsaka bilen att inte starta eller att köra varma. Felaktigt underhåll på fordonet kommer också att bidra till dessa problem. Att veta hur man tar hand om bilen och ge förebyggande underhåll på bilen kommer att hålla din bil kör och undvika överhettning. Saker du behöver
Kylvätska
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Släpp huven spaken under ratten nära pedalerna. Promenera till fordonets front och dra huvan uppdragen.
2

Leta behållaren på vänster sida av fordonet som har "Kylvätska" skrivet på den svarta toppen. Lägg handen ovanpå den svarta toppen att känna om det är varmt. Skruva av det svarta toppen motsols. Om det är varmt vänta i 30 minuter innan du skruvar den.
3

Kontrollera kylvätskenivån i "Coolant" container. Om du inte ser någon vätska i behållaren, häll kylvätska i behållaren tills den når "Full" linje på sidan av behållaren.
4

Skruva den svarta toppen tillbaka på medurs behållaren. Leta upp batteriet under huven på förarsidan av bilen. Dra åt batteripolerna medurs med en skiftnyckel. Veva fordonet. Titta under bilen och kolla efter läckor medan bilen är igång.
5

Slå på värmaren. Kolla under bilen för eventuella läckor. Låt bilen att köra i fem minuter. Stäng av bilen utanför. Vänta en minut. Vänd bilen igen för att testa om det fortfarande startar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66090.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.