1990 Ford F250 kommer inte att stoppa Imma

Fords 1990 F-250 pickup lastbilar levereras med antingen en kombination luftkonditionering och värmesystem, eller bara ett värmesystem. Det finns fyra instrumentpanelen register, ett utlopp nedanför fönstret och ventiler golv. Luft matas från en master vent utanför och under vindrutan genom att en fläkt, som distribuerar uppvärmd, kyld eller avfuktad luft i kabinen. Du kan ofta korrigera imma problem på detta fordon med felsökning av ventilationssystem och korrekt justera kontrollerna. Instruktioner
1

Rensa utsidan utlopp nedanför vindrutan på allt skräp som löv och snö. Ta bort alla kartor, handskar eller andra redskap från toppen av instrumentbrädan. Ventilen ligger här används för de-imma. Det kan inte hindras eller avimning kommer inte att fungera. Välj "mix" position om den yttre omgivningstemperaturen är över 50 grader
2

och du vill defog vindrutan. Om temperaturen är över 50, kommer luften ska avfuktas. Välj ett fan annat läge än "0", och välj en temperatur inställning som är benägna att ge dig en bekväm åktur. Slå på luftkonditioneringen om du vill kabinen svalnat.
3

Välj "def" position om vindrutan fortfarande inte defog, eller om utetemperaturen är lägre än 50 grader. Maximalt luftflöde kommer att riktas mot vindrutan. Luften kan kylas eller värmas, men flytta temperaturratten i den röda gradering om vindrutan behöver avfrostning också. Den "def" inställningen kommer också avfukta luften ovanför 50 grader.
4

Välj en annan position när vindrutan har defogged. Till exempel, välj "golv" för att värma dig själv och din passagerare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67630.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.