Hur Graph på en multimeter

Felsökning moderna styrsystem kräver precisionsverktyg kan ge viktig information om systemets prestanda. Multimetrar med dataloggning eller grafer förmåga hjälpa tekniker och reparera komponenter som är ur funktion eller intermittents. Många av dessa multimetrar är specialbyggda för fordonsindustrin tekniker, medan andra är konstruerade för allmänt bruk. Saker du behöver
grafer multimeter
Testsladdar
Visa fler instruktioner
1

Använd en dedikerad bil grafritande multimeter för att testa tändning sensorer som O2, MAF, MAP och ABS, bränsleinsprutning, relativ kompression, och att upptäcka intermittents så kort som 40 nanosekunder. Dessa avancerade multimetrarna använda en intern databas för att identifiera signaler från en bred variation av bilar och är förmågan att tillåta användaren att märka oredovisade signaler. Dessa mätare använder specialiserade testledare för anslutning till olika fordonssystem. Den Vectronix MTS-5200, till exempel, har 10 leder, moduler och givare.
2

Använd en allmänt ändamål grafer multimeter för provning och mätning i en butik miljö. Dessa mätare utför samma funktioner som andra avancerade multimetrar, men de innehåller en minnesfunktion som kan spela in signaler för en minut eller så länge som 99 dagar. Fluke 287, till exempel, använder en meny-drivet system för att konfigurera enheten för den önskade signalen. Efter konfiguration har inspelningen menyn alternativ för provet intervall och inspelningen längd. Några av de inspelade data kan visas på mätaren, men för full tillgång en anslutning till en dator är nödvändig.
3

Använd en handhållen digital lagring utrymme för kortvariga signaler. I lagring läge kan horisontalavböjningsfältet vara sekunder lång, så att användaren kan titta på för pulser eller intermittents. Signaler kan sparas via kör /stopp-läget och utökas för närmare granskning. Dessa handhållna enheter är jämförbara med bordsskop oscilloskop, men med mindre skärmar. De har samplingsfrekvenser på 1 GHz eller mer och bandbredder på 100 till 400 MHz.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/68202.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.