Varför Dashboard ljus inte fungerar på din Roadmaster

Buick Roadmaster gjordes i två perioder. Den första generationen körde 1936-1958 och den andra generationen sträckte 1991-1996. De flesta av de andra generationens Buick Roadmasters var stationsvagnar. Äldre bilar kommer ibland med sina egna egenheter och problem, inklusive instrumentbräda lampor som inte fungerar ordentligt. Det finns flera skäl ett Roadmaster'sdashboard lampor kanske inte fungerar. Bruten dimmer

Roadmaster s dimmer kanske inte fungerar korrekt. Prova växeln. Om inget händer, anser att den dimmer behöver bytas. Köpa en på en auto-delar butik eller beställa en från en Buick återförsäljare.
Trasig säkring

Inspektera din Roadmaster proppskåp, med hjälp av bruksanvisningen för att lära där varje Säkringen är placerad. Ibland fastställande av instrumentpanelen lyser kan vara så enkelt som att byta ut en trasig säkring. Kontrollera varje säkring, som mer än en kan vara inblandade (se Resurser avsnitt).
Byt glödlampa


Roadmaster instrumentbräda panel har enskilda lampor. Genom att ta isär instrumentbrädan och öppna panelen, kan du testa varje lampa för att se om det fungerar. Ibland kan en glödlampa behöver bytas ut eller lös. Kontrollera varje glödlampa innan byter instrumentpanelen locket.
Kontrollera ledningsdragningen Leder

Kontrollera ledningarna leder medan du tittar på glödlampor. Ibland en tråd är lös. Följ trådarna för att lära vilken tråd leder till vilken lampa.
P Om ingen av dessa snabba lösningar fungerar, kan en mekaniker måste leta efter mer komplicerade problem med ledningarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66825.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.