Felsökning av luftkonditionering i en 2004 Ford Freestar

Fords 2004 Freestar minivan såldes med antingen en manuell uppvärmning och luftkonditionering, dubbla zon manuellt system med bakre klimatkontroll, eller en dubbel zon automatiskt system med bakre kontroller. Det var också uppvärmd sitsalternativ. En temperaturgivare installerades i de automatiska systemen. Problem med luftkonditionering i en 2004 Ford Freestar kan relateras till kabinen inte får tillräckligt kallt och dålig luftkvalitet. Instruktioner
1

Avmarkera "Re-cirkulerade luften"-knappen om kyld luft luktar unket eller inaktuella. Den re-cirkulerade luften läget stänger viktigaste luftinblåset. Det ger en mer effektiv kylning, men tillåter inte ny luft som skall införas i kabinen. Knappen är på instrumentbrädan och återfinns inte i de bakre kontrollerna. Knappen visar en avbildning av en bil skal med en pil går igenom det, och lyser då på.
2

Placera luftflödet vredet till "Defrost" position på Freestar om vindrutan blir misted medan kör luftkonditioneringen. Det är ikonen med bilden av en vindruta med pilar vinkar igenom det.
3

Drive med fönstren öppna svagt under två till tre minuter efter start om kabinen är ovanligt varmt. Den Freestar kommer utvisa dess varmluft, och luftkonditioneringen kommer att köra mer effektivt.
4

Kontrollera för objekt under sätena om luftflödet är dålig i baksätet. Kanaler under sätena ger luft genomströmning. Kontrollera om det finns hinder som löv på botten av det yttre av vindskyddet om luftflödet är dålig i hela minivan. Bladen kan blockera de viktigaste inkommande luftventil som finns där. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67408.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.