Hur felsöker jag säkerhetssystemet på en Silverado?

Chevrolets Silverado sortiment av pickup lastbilar kan inkludera en som levereras från fabriken säkerhetssystem. Systemet består av ett tjuvlarm kombination med en startspärr. Larmet drivs med bilens sändare, och stöldskyddet är automatiskt, passivt inkopplat när nyckeln tas ur låset. Problem med de två elementen kan innefatta problem med nycklar och sändare, och systemet fungerar inte som förväntat. Dessa typer av problem kan åtgärdas genom felsökning. Instruktioner
1

Använd fjärrkontrollen sändaren för att styra larmsystemet om 10-sekunders pre-alarm aktiveras när du öppnar den låsta förardörren med nyckel. Den pre-alarm säger till dig att du måste placera nyckeln i tändningslåset och vrid den till "Start"-läge. Den pre-alarm består av en kvittrande horn och blinkande lampor.
2

Byt batterier i sändaren om knapptryckningar inte aktiverar eller stänger av larmsystemet, eller om dörrar don ' t låsa och låsa upp. Separera sändaren genom att sätta in en flat skruvmejsel längs mittlinjen och vridning. Sätt i ett nytt batteri.
3

Se till att du använder rätt nyckel, och slå av tändningen och försök igen om motorn inte startar och den säkerhet tänds på instrumentpanelen. Startspärren fungerar genom att starta bilen med nyckel anpassad till tändningen elektroniskt. Håll bensin pass nycklar och andra elektroniska nycklar betalningssystem bort från Chevy för att undvika störningar. Försök med en annan tändningsnyckeln, eller ha en ny nyckel programmeras om du fortsätter att stöta på problem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67564.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.