Felsökning av en Ford Torkarmotor

Torkarmotorn i din Ford eventuellt börjar tveka och skrika om du har ägt din Ford bil för ett antal år. Eller du kan ha problem med att få dina torkarblad att fungera alls. Lyckligtvis kan motorenheten bytas. Men innan du byter ut motorn, bör du felsöka problemet. Det finns flera enkla lösningar som kan lösa de flesta Ford problem torkarmotorn. Saker du behöver
Voltmeter
Visa fler instruktioner
1

Öppna luckan gruppcentralen under ratten. Vrid ratten på luckan motsols och dra ner på omslaget.
2

Dra säkringen för torkarmotorn med den medföljande säkringen avdragare i säkringsdosan. Använd diagrammet på undersidan av säkringen panelen om du har problem med att lokalisera säkringen till torkarmotorn.
3

Kontrollera säkringen torkarmotorn. Den metallbandet inne i säkringen bör inte brunnit eller trasiga. Om det är, byt ut säkringen med en annan säkring med samma ampere.
4

Öppna huven och lossa de elektriska ledningarna kör till torkarmotorn.
5

Set ratten på voltmetern till "Ohm."
6

Touch en av voltmetern leder till en av terminalerna på motorn och vidrör den andra ledningen på voltmetern till den andra terminalen på motorn. Den Ohm läsning bör vara vid eller nära "0." A .05 Ohm variansen är acceptabelt. Om mätaren visar "1", då motorn har misslyckats och måste bytas ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64538.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.